José Zaragoza en la roda de premsa. (Foto: ACN)
José Zaragoza en la roda de premsa. (Foto: ACN)
Barcelona

Zaragoza nega haver ordenat escoltar la trobada entre l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola i Sánchez-Camacho

El diputat del PSC i exsecretari d'Organització ha desmentit en un breu comunicat les informacions publicades pel diari "El Mundo" que l'assenyalen com la persona que va encarregar directament a Método 3 seguir l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

RedaccióActualitzat
El diputat del PSC i exsecretari d'Organització José Zaragoza ha negat haver ordenat enregistrar una conversa entre la líder popular, Alícia Sánchez Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola. En un breu comunicat penjat al web del PSC, Zaragoza ha desmentit les informacions publicades pel diari "El Mundo" que l'assenyalen com la persona que va encarregar directament a Método 3 seguir Victòria Álvarez.

Segons el diputat socialista, aquesta informació "no s'ajusta a la realitat" i, a més, les conductes que se li atribueixen "no són certes".

Zaragoza, que va ser secretari d'Organització i Finances del PSC fins al desembre del 2011 i director de les diverses campanyes electorals entre 2004 i 2011, ha dit que estudia emprendre accions legals contra el diari que fa aquesta afirmació.

Anar al contingut