Calvià

Un matrimoni de jubilats se suïcida abans de ser desnonat a Calvià

Un fill de la parella els ha trobat al domicili familiar. En una nota, el matrimoni explica que han pres la decisió de treure's la vida després de rebre l'avís que havien de ser desnonats.

RedaccióActualitzat
Un matrimoni de jubilats, de 67 i 68 anys, s'ha suïcidat al seu habitatge de Cas Català, al municipi mallorquí de Calvià, després de rebre l'avís que havien de ser desnonats del domicili per impagament. En una carta, la parella explica que havien pres la decisió de treure's la vida aclaparats per la pèrdua de casa seva, segons fonts de la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació.

Un dels fills del matrimoni ha trobat sense vida els seus pares a l'habitatge i ha avisat els serveis d'emergències. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat personal sanitari i bombers, però només han pogut constatar la mort de la parella. El servei de coordinació d'emergències ha posat un psicòleg a disposició de la família. Segons els primers indicis, els jubilats s'han suïcidat mitjançant una ingesta massiva de medicaments. L'autòpsia determinarà les causes exactes de la mort.

Durant el ple del Congrés en què es debatia sobre l'admissió a tràmit de la ILP sobre desnonaments, diversos diputats han recordat en les seves intervencions el suïcidi del matrimoni.

La PAH de Mallorca denuncia "l'assetjament" dels bancs

La portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Mallorca, Àngela Pons, ha instat totes les persones amenaçades de desnonaments a dirigir-se a la seva organització per tal de defensar-se de l'"assetjament" dels bancs. Pons ha expressat la seva impotència "per no arribar a temps" d'ajudar el matrimoni que s'ha suïcidat a Cas Català.

"No sabíem res d'aquesta parella, no s'havien dirigit a la plataforma", ha subratllat la portaveu de la PAH, que ha afegit que "els bancs menteixen moltíssim" i assetgen amb amenaces els clients que no poden assumir les quotes de les seves hipoteques.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut