Unes 300 persones s'han concentrat davant la seu del PP a Barcelona.
Unes 300 persones s'han concentrat davant la seu del PP a Barcelona.
Madrid/Barcelona

Centenars de persones celebren la votació favorable del PP a la ILP per la dació en pagament

Davant les portes del Congrés, centenars de persones han celebrat la decisió del PP de permetre la presa en consideració de la ILP. A Barcelona, unes 300 persones s'han concentrat davant la seu del PP, al carrer d'Urgell.

RedaccióActualitzat
Centenars de persones han celebrat davant del Congrés que el PP doni suport a la presa en consideració de la ILP per regular la dació en pagament i paralitzar els desnonaments. "Sí, es pot. La lluita és l'únic camí" ha estat una de les consignes que han cridat les persones concentrades davant la Porta dels Lleons del Congrés per donar suport a la iniciativa de la Plataforma Afectats per la Hipoteca i que ha obtingut l'aval de més d'1,4 milions de firmes.

Els assistents han aconseguit arribar fins a les portes de la cambra baixa. No estava limitat el pas amb tanques, com acostuma a passar quan hi ha concentracions previstes. Tot i això, hi havia un dispositiu policial important desplegat a la zona amb furgons policials i agents antidisturbis que impedeixen creuar la Carrera de San Jerónimo.

Les imatges d'alegria s'han repetit també a Barcelona. Unes 300 persones concentrades davant la seu del PP, al carrer d'Urgell, s'han felicitat quan han sabut que el PP canviaria el sentit del vot. Des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca creuen que el canvi de vot del PP demostra que el tema dels desnonaments, ara, sí, és una prioritat per a tothom.

A Lleida, unes 200 persones s'han concentrat davant la seu del PPC, convocades per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH). Els participants s'han concentrat de forma pacífica en presència dels Mossos d'Esquadra i han cantat consignes a favor de la dació.

Anar al contingut