Luis Bárcenas, extresorer i exsenador del PP (Foto: EFE)
Bárcenas va arribar a tenir 48 milions d'euros a Suïssa. (Foto: EFE)
Madrid

El PP reconeix que va pagar una quota mensual a Bárcenas fins al desembre de l'any passat

El Partit Popular admet que fins al desembre de l'any passat va pagar l'extresorer del partit Luis Bárcenas. Eren pagaments mensuals fraccionats de la indemnització per l'acomiadament de Bárcenas, decidit fa dos anys.

RedaccióActualitzat
El PP admet que fins al desembre del 2012 pagava una quota mensual i la cotització a la Seguretat Social a l'extresorer i exgerent del partit Luis Bárcenas, en concepte de liquidació. En un comunicat, el Partit Popular ha explicat que l'any 2010 va decidir que Bárcenas no es reincorporés al seu càrrec quan es va acabar l'excedència forçosa que tenia del seu escó de senador, del qual s'havia apartat. Les dues parts van acordar una indemnització per resolució de contracte i que els abonaments es farien de forma diferida.

El PP ha fet aquest aclariment després que el diari "El País" ha publicat avui, dimecres, que Bárcenas, imputat en el "cas Gürtel", tenia un tracte preferent i que fins al desembre de l'any passat mantenia un despatx i una secretària treballant per a ell a la seu de la formació del carrer Gènova de Madrid.

El comunicat del PP assenyala que la indemnització acordada entre el partit i l'extresorer -de 400.000 euros segons "El País"- es va pagar de manera fraccionada amb pagaments mensuals. "Amb el pagament d'aquesta indemnització -conclou la nota- es va considerar saldat i liquidat per tota classe de conceptes el contracte de treball que unia les dues parts". La formació que lidera Mariano Rajoy afirma que, des de llavors, Bárcenas no ha portat a terme cap feina per al partit.



 


Anar al contingut