Barcelona

Zaragoza es querellerà contra qui l'acusi d'espiar les finances de CiU

El diputat del PSC al Congrés i exnúmero 2 del partit ha anunciat que anirà als tribunals per "defensar el seu honor" i ha qualificat el cas de "delirant".

RedaccióActualitzat
El diputat del PSC al Congrés i exnúmero 2 del partit, José Zaragoza, ha negat per activa i per passiva haver contractat l'empresa Método 3 per fer espionatge de cap tipus i ha anunciat que es querellarà contra els qui han publicat que va ordenar escoltes al PPC per defensar el seu "dret a l'honor". Zaragoza ha qualificat aquest cas de "delirant".

L'exsecretari d'Organització del partit en una roda de premsa sí que ha admès que el PSC va tenir relacions contractuals amb altres empreses de seguretat del "mateix grup", però mai -segons ha subratllat- per dur a terme activitats il·legals com ara escoltes.

Les explicacions de Zaragoza han coincidit totalment amb les que també ha donat el líder del PSC, Pere Navarro, que ha afirmat: "No hi ha cap factura, cap contracte".

Qui va ser secretari d'Organització del PSC ha argumentat que ha tardat 48 hores a donar explicacions per prudència, però ha advertit que, un cop ha analitzat amb profunditat la situació, ara explorarà totes les vies jurídiques possibles amb els seus advocats perquè "surti tota la veritat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut