Josep Antoni Duran i Lleida
El secretari general de Convergència i Unió, Josep Antoni Duran i Lleida
Barcelona

Duran i Lleida respon a Joan Herrera que CiU és "lobbista" de Catalunya

El líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, ha respost les crítiques del secretari general d'Iniciativa, Joan Herrera, que acusava CiU d'actuar el servei dels "lobbies" empresarials al Congrés.

RedaccióActualitzat
El líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, ha respost les crítiques del secretari general d'Iniciativa, Joan Herrera, que acusava CiU de no fer res per combatre la corrupció i d'actuar, en canvi, al servei dels "lobbies" empresarials al Congrés.

Duran assegura que Herrera "s'equivoca, per ignorància o per alguna cosa pitjor". El líder d'Unió assegura que mai ha portat pressupostos públics a l'Estat ni ha negociat cap esmena pressupostària.

Duran sí que reconeix que el partit fa de "lobby". Assegura que ho ha dit moltes vegades i que no té complexos perquè "Convergència i Unió és una 'lobbista' dels interessos de Catalunya".

Sobre la suposada xarxa d'espionatge polític a Catalunya, Duran i Lleida assegura que el seu partit no ha fet mai cap encàrrec a cap agència de detectius i que ell mai no ha tingut la sensació de sentir-se espiat. El líder d'Unió reclama una actuació diligent i ràpida de la fiscalia i la policia per aclarir-ho tot.
Anar al contingut