La multinacional General Electric presenta un expedient de tancament de la planta de Sant Vicenç de Castellet
Els treballadors s'han reunit amb el líder d'ERC, Oriol Junqueras
Sant Vicenç de Castellet

La multinacional General Electric presenta un expedient de tancament de la planta de Sant Vicenç de Castellet

La multinacional ha presentant un expedient de tancament de la planta que té a Sant Vicenç de Castellet. El Comitè d'Empresa assegura que és una "qüestió organitzativa" i no econòmica.

Televisió de CatalunyaActualitzat
La multinacional General Electric ha presentant un expedient de tancament de la planta que té a Sant Vicenç de Castellet. La decisió s'ha pres per una reestructuració organitzativa de la companyia i comporta l'acomiadament de 135 persones.

Els treballadors s'han reunit aquest dissabte amb el líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, per exposar-li que es tracta d'un cas de deslocalització de la producció cap a l'est d'Europa, tot i que la planta no es veia afectada per la crisi.

Marina López, representant del Comitè d'Empresa de General Electric, ho confirma. Diu que l'empresa va deixar clar que no és una qüestió econòmica sinó "organitzativa", ja que és una companyia que té "beneficis" i que ha mantingut la "productivitat", així com les vendes, fins i tot en l'època de crisi que s'ha viscut els tres últims anys.
Anar al contingut