Francisco Camps, en una imatge d'arxiu.
L'expresident valencià Francisco Camps.
València

L'expresident Francisco Camps desmenteix la declaració de Diego Torres davant del jutge del "cas Nóos"

RedaccióActualitzat
L'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps ha assegurat que són falses les afirmacions de Diego Torres davant el jutge del "cas Nóos" en què assegura que es va reunir a la Zarzuela amb Iñaki Urdangarin per negociar la celebració del València Summit.

Així ho han manifestat fonts de l'entorn de Camps que s'han posat en contacte amb l'agència EFE per desmentir aquestes informacions.

En la declaració davant el jutge José Castro, Torres ha precisat que la reunió es va fer a la residència reial el març del 2004.

El València Summit va ser una trobada sobre l'esport i se'n van fer tres edicions, el 2004, el 2005 i el 2006, a la capital valenciana i pel qual Urdangarin i Torres haurien percebut 3,5 milions d'euros de fons públics, que la Fiscalia Anticorrupció considera injustificats.

Segons aquesta declaració, a la reunió de la Zarzuela van participar Torres, Urdangarin, Camps, Barberà i el secretari de la infanta Cristina, Carlos García Revenga. Torres ha negat que hi estigués present el rei Joan Carles.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut