Lleida

Restablert el servei de l'R12 entre Cervera i Lleida, interromput per obstacles a la via

Queda restablert el servei de l'R12 entre Cervera i Lleida, suspès a causa de la col·lisió d'un tren contra un obstacle metàl·lic a la via. Renfe ha iniciat una investigació per aclarir-ne les causes.

RedaccióActualitzat
El servei de l'R12 de Rodalies Renfe entre Cervera i Lleida ha quedat normalitzat a tres quarts de nou després de quedar interromput quan un tren de la línia R12 ha xocat contra un obstacle metàl·lic a la via entre les estacions de Pla de Vilanoveta i Bell-lloc.

Entre les sis i les set del matí el tren ha atropellat aquest obstacle i ha obligat els tècnics a desplaçar-se al lloc dels fets. El comboi ha hagut de ser retirat i suspès del servei a causa de l'avaria que ha provocat el xoc.

Segons informacions de Renfe i Adif, cap dels passatgers que viatjaven en el comboi han patit lesions. La companyia ferroviària ha habilitat un servei d'autobusos entre les estacions de Cervera i Lleida durant el temps que aquest tram ha quedat interromput.

Renfe ha iniciat una investigació per aclarir les causes de l'accident i determinar qui va col·locar l'obstacle a les vies del tren. Al llarg del matí s'han suspès dos serveis de Rodalies ja que el comboi accidentat feia el primer trajecte que sortia a les 6.21 hores de Lleida cap a Cervera i després cobria el mateix recorregut de tornada.


Anar al contingut