Francisco Marco arriba a la seu de Método 3 amb la cara tapada (Foto: EFE)
Francisco Marco arriba a la seu de Método 3 amb la cara tapada (Foto: EFE)
Barcelona

La policia hauria trobat material sobre polítics a la seu de Método 3

Així ho asseguren diverses informacions. Serien expedients sobre polítics, així com arxius audiovisuals emmagatzemats en discos durs. En un dels informes hi apareixeria el nom del socialista José Zaragoza. També es parla d'una carpeta amb les inicials d'Alícia Sánchez-Camacho.

RedaccióActualitzat
La Policia Nacional hauria trobat informes sobre polítics en l'escorcoll de l'agència de detectius Método 3. Així ho asseguren diverses informacions, que afegeixen que són expedients sobre polítics, així com arxius audiovisuals emmagatzemats en discos durs. En un dels informes hi apareixeria el nom del socialista José Zaragoza. També es parla d'una carpeta amb les inicials d'Alícia Sánchez-Camacho. La investigació judicial se centra, de moment, a comprovar si s'han comès els delictes de revelació de secrets i d'escolta il·lícita.

Mentre continua l'anàlisi de la quantitat ingent de documentació que hi ha a la seu de l'agència, aquest dimecres han declarat davant la policia el propietari del restaurant La Camarga i també la secretaria de Método 3. A més a més d'aquestes dues persones han prestat declaració, també voluntàriament, una altra secretària substituta del director de l'agència.

També ho ha fet el propietari, Francisco Marco, que, juntament amb els altres tres detinguts en relació amb els presumptes casos d'espionatge polític, passaran a disposició judicial aquest dijous.
Anar al contingut