Sant Hilari Sacalm

Fauria dimiteix com a president del Consell Comarcal de la Selva i com a alcalde de Sant Hilari Sacalm

L'imputat en l'"operació Manga", una ramificació del "cas Pokémon", que investiga una trama de corrupció en adjudicacions públiques d'ajuntaments, ha dit que tot plegat l'ha "sobrepassat". "El dany moral que el cas m'ha ocasionat a mi i a la meva família és totalment irreparable", ha reconegut afligit.

RedaccióActualitzat
El president del Consell Comarcal de la Selva i alcalde de Sant Hilari Sacalm, Robert Fauria, imputat en l'"operació Manga", ha anunciat que dimiteix de totes les seves responsabilitats polítiques. "Renuncio a tots els meus càrrecs, a la política", - és a dir, que no serà ni regidor ni conseller ras dels ens que presideix-, però "no renuncio als meus ideals polítics". En aquest sentit, Fauria ha reiterat la seva vocació de servei públic.

L'alcalde de Sant Hilari, implicat en l'"operació Manga", una ramificació del "cas Pokémon", que investiga una trama de corrupció en adjudicacions públiques d'ajuntaments, ha dit que tot plegat l'ha "sobrepassat". "El dany moral que el cas m'ha ocasionat a mi i a la meva família és totalment irreparable", ha reconegut afligit, tot i que es declari innocent. I ha continuat: "És molt difícil conviure amb tot allò que se m'imputa". Tot plegat, ha reconegut: "M'han portat a deixar totes les meves responsabilitats polítiques al consell comarcal i ajuntament". Una renúncia que presentarà les properes setmanes per fer el relleu "de manera ordenada".

Després d'explicar que es tracta "d'una decisió personal motivada pel meu estat anímic", Fauria ha manifestat que espera que la renúncia serveixi per treure pressió al consell i a l'Ajuntament de Sant Hilari. A més, ha explicat que la decisió la va prendre dijous i no ha rebut cap pressió de ningú.

Reclama celeritat a la justícia

El president del consell comarcal de la Selva no s'ha volgut pronunciar sobre el cas ja que, segons ha recordat, està sota secret de sumari. En qualsevol cas, ha dit que ha col·laborat amb la justícia en "tot allò que m'han demanat" i ha reclamat celeritat a la justícia i que "es demostri la veritat".

Finalment, Fauria ha volgut agrair les mostres de suport de tothom i l'"escalf" que ha rebut de la seva formació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut