Barcelona

L'avió més gran del món, l'A-380, aterra a Barcelona per al MWC

L'avió de passatgers més gran del món, l'Airbus A-380, ha aterrat aquest diumenge a l'aeroport del Prat, amb mig miler de passatgers a bord, la majoria participants del Congrés Mundial de Mòbils, que comença dilluns.

RedaccióActualitzat
L'avió de passatgers més gran del món, l'Airbus A-380, ha aterrat aquest diumenge a l'aeroport del Prat, amb mig miler de passatgers a bord, la majoria participants del Congrés Mundial de Mòbils (MWC), que comença dilluns.

L'avió, procedent de Dubai i operat per la companyia Emirates, ha aterrat amb cinc minuts de retard, a un quart d'una del migdia, enmig de l'expectació de periodistes, curiosos i els anomenats "spotters", aficionats a fer fotos als avions i dels quals aquest diumenge n'hi havia més del que és habitual i fins i tot alguns d'estrangers.

L'A-380 tornarà divendres a l'aeroport del Prat per donar servei als participants del MWC que tornaran a Dubai.

Emirates opera diàriament entre Barcelona i Dubai, si bé amb un B77W, que té capacitat per a 360 viatgers. Des de la companyia no es descarta -en un futur- que el vol amb l'Airbus 380 es converteixi en regular. També es defensa l'estalvi econòmic que suposa un avió de dimensions tan grans si funciona a plena capacitat.

Un avió de luxe

L'A-380 és un avió amb dues plantes i amb una capacitat màxima per a 800 persones, que poden viatjar en tres classes, totes de luxe.

La més luxosa, la primera, té 14 cambres que anomenen "suites". Els passatgers queden aïllats, amb la butaca-llit, un minibar, una tauleta-escriptori i una pantalla de grans dimensions. També poden disposar d'una zona de spa i una zona de bar comuna. S'hi pot viatjar a partir de 5.000 euros.

La classe de negocis també té tota mena de comoditats. La classe turista, com la resta, també disposa de telèfon propi i accés a internet wi-fi per passatger. Aquí s'hi pot viatjar a partir de 700 euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut