David Bowie i Tilda Swinton, al videoclip de "The stars (are out tonight)" (Foto: YouTube)
Captura del videoclip on surten Bowie i Swinton (Foto: YouTube)
Londres

David Bowie publica el segon single del seu pròxim disc, "The stars (are out tonight)"

El músic britànic publica "The stars (are out tonight)", el segon single del seu nou disc, amb un videoclip que protagonitza juntament amb l'actriu de "Michael Clayton". "The next day" sortirà a la venda a gairebé tot el món l'11 de març. El trentè disc de la seva carrera rep elogis de la crítica i trenca un silenci de deu anys.

RedaccióActualitzat
David Bowie ha revelat un nou tastet del que serà el seu trentè disc, "The next day". El cantant britànic ha publicat el segon single de l'àlbum, "The stars (are out tonight)", i també el videoclip de la cançó, en què fa duet amb l'actriu Tilda Swinton. Tots dos interpreten al vídeo un matrimoni de classe mitjana que veu alterat el seu món amb la intromissió d'una parella de famosos als quals donen vida Andrej Pejic i Saskia De Brauw.



El nou disc de Bowie, que sortirà al mercat el 8 de març a Austràlia i a la resta del món el dia 11 (tret dels Estats Units, on ho farà l'endemà, dia 12), ha rebut elogis de la critica britànica, que l'ha considerat "provocador". Diversos especialistes han coincidit a dir que Bowie aprofundeix en els seus mites en aquest disc de 14 cançons, en què experimenta amb ritmes com el jazz, el glam o el rock i s'inspira en clàssics de la seva carrera.

Bowie torna a la palestra després de "Reality", àlbum publicat el 2003 i del qual no va poder acabar la gira mundial per problemes cardíacs. Actualment, el músic londinenc viu a Nova York i molts ja especulaven amb una retirada, després de deu anys de silenci.
Anar al contingut