Els llauners sortien d'un local del carrer Roser, al barri del Poble-sec
Els llauners sortien d'un local del carrer Roser, al barri del Poble-sects
Barcelona

Llaunes rovellades i congelades, distribuïdes a través d'un magatzem al Poble-sec

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut més de 500 llaunes de cervesa en mal estat en un local que feia de centre de distribució als venedors ambulants.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut més de 500 llaunes de cervesa emmagatzemades en un local que feia de centre de distribució als venedors ambulants, al districte de Sants-Montjuïc.

Diumenge passat, agents del cos van detectar i seguir tres venedors llauners, que ja havien estat denunciats, i van detectar que sortien d'un local del carrer Roser, al barri del Poble-sec. La Guàrdia Urbana va comprovar que el local subministrava llaunes de cervesa en mal estat als venedors ambulants.

L'intendent del cos al districte de Sants-Montjuïc, Sergi Amposta, ho ha explicat en declaracions a Catalunya Informació: "El decomís de 500 o 600 llaunes ha comportat l'obertura d'un expedient administratiu i una denúncia important, que és la de col·laborar amb la venda ambulant".

Segons Amposta, aquest local era un dels principals punts de distribució als venedors ambulants que col·locaven la mercaderia a la zona d'oci de l'avinguda del Paral·lel i Nou de la Rambla.


Anar al contingut