Madrid

Chacón, l'endemà de trencar la disciplina de vot: "Vull el socialisme ben unit, l'espanyol i el català"

Aquest és l'únic missatge que Carme Chacón, cap de llista del PSC a Madrid, ha donat als mitjans de comunicació l'endemà d'una votació històrica al Congrés en què el PSC va votar en sentit contrari al PSOE i ella va decidir no votar. La diputada catalana ho ha dit als passadissos del Congrés, intentant, pràcticament, fugir dels periodistes.

RedaccióActualitzat
"Vull el socialisme ben unit, l'espanyol i el català." Aquest és l'únic missatge que Carme Chacón, cap de llista del PSC a Madrid, ha donat als mitjans de comunicació l'endemà d'una votació històrica al Congrés en què el PSC va votar en sentit contrari al PSOE i ella va decidir no votar, en un gest que no ha agradat ni a uns ni a altres. La diputada catalana ho ha dit als passadissos del Congrés, somrient i pràcticament sense aturar-se davant dels micròfons dels periodistes.

Més enllà d'això, caldrà veure fins on arriba l'esquerda que s'ha obert entre tots dos partits, i que ha estat motiu de múltiples declaracions de dirigents del PSOE i d'un gest del líder del PSC, que ha anunciat que portarà la resolució del Congrés al Parlament per posar en evidència la falta de coherència en què considera que ha caigut Convergència i Unió.

Pel que fa a la possibilitat que Chacón sigui sancionada per trencar la disciplina de vot marcada per Navarro, caldrà esperar a la pròxima executiva del partit, però sembla probable que finalment hi haurà càstig econòmic.
Anar al contingut