L'Hospitalet de Llobregat

El Mobile World Congress arriba a la xifra rècord de 72.000 visitants

L'organització celebra l'èxit de la primera edició al recinte de Gran Via i destaca que la xifra d'assistents al congrés mundial de mòbils ha augmentat un 8% respecte a l'any passat.

RedaccióActualitzat
El Mobile World Congress ha tancat una nova edició amb rècord d'assistència. Segons les dades de GSMA, organitzadora de la fira, han passat pel congrés de mòbils 72.000 visitants, un 8% més que en l'edició del 2012. "Estem molt contents amb els resultats rècords el nostre primer any aquí a Fira Gran Via", ha admès el conseller delegat de GSMA, John Hoffman.

El saló d'aquest 2013 ja era de rècord pels metres quadrats d'exposició (94.000) i pels mitjans de comunicació acreditats (3.400). En els quatre dies de congrés, els milers de visitants i els professionals de prop de 200 països han deixat a Barcelona i la seva àrea més de 320 milions d'euros, 19 milions més que el 2012.

A més de presentar les novetats en els telèfons mòbils intel·ligents, el congrés ha servit per experimentarla tecnologia NFC, que permet pagar amb el mòbil. Com serà la ciutat del futur o aplicacions per no adormir-se al voltant, aprofitar l'oferta de places de pàrquing ocioses o compartir carrera de taxi són alguns dels projectes del MWCd'aquest any, en què han participat companyies comSamsung, LG, Sony, Huawei, Vodafone, Telefónica, Nokia, Intel o General Motors.

L'organització ja ha confirmat que el congrés del 2014 serè entre el 24 i el 27 de febrer, una altra vegada al recinte de Gran Via.
Anar al contingut