Bárcenas sortint de l'Audiència Nacional, on va declarar pel "cas Gürtel" (Foto: EFE)
Bárcenas sortint de l'Audiència Nacional, on va declarar pel "cas Gürtel" (Foto: EFE)
Madrid

Bárcenas denuncia el PP per haver forçat la porta del seu despatx a Gènova

Luis Bárcenas ha denunciat el Partit Popular per haver forçat la porta del seu despatx a la seu nacional de partit, al carrer Gènova de Madrid. I això passa el mateix dia que el jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, ha demanat a la policia un informe per saber si hi ha connexions entre el "cas Gürtel" i la suposada comptabilitat B del Partit Popular.

RedaccióActualitzat
Luis Bárcenas ha denunciat el Partit Popular per haver forçat la porta del seu despatx a la seu nacional de partit, al carrer Gènova de Madrid. L'extresorer del PP també reclama que se li torni tot el material que hi havia al despatx i que el partit li va requisar, i entre el que hi ha -assegura- dos ordinadors.

En concret, i segons informacions d'Europa Press, la denúncia l'ha presentada contra l'advocat del PP Alberto Durán, per un possible delicte contra la intimitat, per haver forçat la porta del seu despatx i haver examinat de manera exhaustiva tota la documentació que hi guardava, part de la qual personal, així com diversos ordinadors portàtils.

Igualment, Bárcenas ha fet un requeriment a la gerent del partit, Carmen Navarro, perquè li tornin immediatament tot el material requisat.

Aquesta és la segona demanda que Bárcenas interposa contra el PP, després que aquesta mateixa setmana n'ha posat una altra per acomiadament improcedent.

Tot això, passa el mateix dia que el jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, ha demanat a la policia un informe per saber si hi ha connexions entre el "cas Gürtel" i la suposada comptabilitat B del Partit Popular, pas previ perquè el jutge assumeixi la investigació dels anomenats "papers de Bárcenas".


Anar al contingut