Barcelona

Divendres d'ambient suau, assolellat al matí i amb núvols a la tarda

El temps serà assolellat arreu durant bona part del matí. A partir de la tarda, l'arribada d'un nou sistema frontal portarà núvols. Mínimes i màximes es mantindran i l'ambient serà agradable.

Actualitzat
El temps serà tranquil aquest divendres fins a mitja tarda. A partir d'aleshores, un nou sistema frontal arribarà a l'oest del país. Les pertorbacions segueixen transitant per latituds baixes, i el temps, a casa nostra, no acaba d'estabilitzar-se.

Més sol que no pas núvols. El temps serà assolellat arreu durant la major part del dia. A partir de la tarda, amb l'arribada d'un nou sistema frontal, els núvols augmentaran a l'oest del país. Les primeres pluges arribaran a la Franja i Ponent a la tarda i es generalitzaran per les comarques de Girona i Tarragona cap al vespre. La majoria de les pluges seran febles.

De mestral a garbí. El vent de mestral serà moderat fins a primera hora del matí a Tarragona i interior de Girona. A la tarda, el vent minvarà i girarà a garbí.

Temperatures altes. Les mínimes es mantindran arreu, tret de les comarques de Girona, on pujaran. Les màximes no es mouran gaire, de manera que l'ambient al migdia serà molt agradable o càlid.

I en els pròxims dies...
El cap de setmana es presenta variable, amb alguns ruixats a la tarda de dissabte i de diumenge.

Dades obtingudes del Meteocat, Meteoclimàtic i col·laboradors.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut