Badalona

Milers de persones formen cadenes humanes pels drets socials i en defensa de l'escola pública

Una de les cadenes humanes que ha congregat més ciutadans ha estat la que s'havia convocat a Badalona, on milers de persones han unit les mans en una cadena humana de punta a punta de la ciutat.

RedaccióActualitzat
Milers de persones han format cadenes humanes en diverses poblacions catalanes, com Barcelona i Badalona, en contra de les retallades i en defensa de l'escola pública i la sanitat.

Una de les cadenes humanes que ha congregat més ciutadans ha estat la que s'havia convocat a Badalona, on milers de persones han unit les mans en una cadena humana per mostrar el rebuig a les retallades a l'ensenyament públic i a la sanitat.

La convocatòria de Badalona ha reunit a més diverses persones que també protestaven contra la reforma laboral i defensaven el dret a l'habitatge. La cadena ha anat de punta a punta de la ciutat, des del límit amb Sant Adrià de Besòs fins a Montgat.

A Barcelona, una de les cadenes humanes estava convocada per l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes (AMPA) de l'Escola Fluvià, al districte del Poble Nou, on un centenar de pares i mares, alumnes i professors, molts d'ells amb samarretes grogues amb el lema "SOS Escola Pública", han clamat a favor de l'escola pública.

En declaracions als periodistes, la presidenta de l'AMPA de l'Escola Fluvià, Elisenda Fernàndez, ha denunciat la falta d'equipaments i ha reivindicat la importància de lluitar contra les retallades. S'ha denunciat una crisi provocada pel frau i l'avarícia i que posa en joc l'estat de dret i els pilars de la democràcia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut