El diputat del PSC Daniel Fernández
El diputat del PSC Daniel Fernández
Sabadell

El fiscal del "cas Mercuri" troba indicis de nous delictes per imputar Daniel Fernández

Al seu escrit, Bermejo exposa diversos motius pels quals considera que cal imputar el diputat del PSC. Sosté que va intercedir perquè es contractés Llumà com a directora de l'Àrea Territorial de l'Ajuntament de Montcada, ja que s'havia quedat sense feina. El fiscal hi veu delicte per part de l'alcaldessa de Montcada.

RedaccióActualitzat
Novetats en el "cas Mercuri", de presumpta corrupció vinculada a l'Ajuntament de Sabadell. El fiscal veu indicis de nous delictes al voltant de la contractació de l'exalt càrrec del tripartit Carmina Llumà per part de l'Ajuntament de Montcada. 

Al seu escrit, al qual ha tingut accés Catalunya Ràdio, el fiscal Fernando Bermejo exposa diversos motius pels quals considera que cal imputar el diputat del PSC Daniel Fernández. Sosté que va intercedir perquè es contractés Llumà com a directora de l'Àrea Territorial de l'Ajuntament de Montcada, perquè s'havia quedat sense feina a la conselleria de Política Territorial. Una conversa de Fernández al mòbil del llavors alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, segons el fiscal, avala aquesta tesi. Ara el TSJC ha de decidir si l'imputa, ja que és diputat i té protecció especial.

A més a més, el fiscal hi veu delicte per part de l'alcaldessa de Montcada, Maria Elena Pérez, que hauria modificat el concurs d'accés a la plaça perquè Llumà hi pogués concórrer, tot i que prèviament havia estat declarada no apta.

Tot plegat, quan se sap quan Joan Carles Sánchez es converteix en el nou alcalde de Sabadell, en substitució de Manuel Bustos, imputat en aquest cas.
Anar al contingut