Seu de Catalunya Banc.
Seu de Catalunya Banc.
Madrid

El president de Bankia descarta integrar Catalunya Banc: "Prou embolic tenim"

José Ignacio Goirigolzarri ha negat que es plantegi aquesta opció hores després que el fons de reestructuració bancària, el FROB, decidís suspendre la subhasta de l'entitat catalana per falta d'ofertes competitives.

RedaccióActualitzat
Bankia nega converses amb el Ministeri d'Economia per integrar Catalunya Banc. Ho ha dit el seu president, José Ignacio Goirigolzarri, hores després que el fons de reestructuració bancària, el FROB, decidís suspendre la subhasta de l'entitat catalana per falta d'ofertes competitives.

"Prou embolic tenim per entrar en elucubracions sobre el que ha de passar i no ha de passar, sobretot quan són decisions que nosaltres no hem de prendre", ha assegurat el màxim responsable de Bankia, quan li han preguntat sobre la qüestió. I ha afegit, sobre les decisions que "qui les ha de prendre, segur que les prendrà bé".

Goirigolzarri, que ha detallat que el sou fix és de 500.000 euros anuals, s'ha mostrat partidari que siguin els mateixos accionistes els qui aprovin el límit als sous dels banquers.
Anar al contingut