L'església de Sant Cebrià de Vallalta (Foto: Araceli Merino)
L'església de Sant Cebrià de Vallalta (Foto: Araceli Merino)
Sant Cebrià de Vallalta

Un mossèn del Maresme, multat amb 150 euros per abusar d'una nena de 8 anys

El mossèn de Sant Cebrià de Vallalta estava acusat d'un delicte d'abusos sexuals per la denúncia de tocaments a una nena de 8 anys. La fiscalia demanava pena de presó, però l'ha rebaixat a una multa per falta de proves. El capellà ha acceptat pagar 150 euros i evitar el judici.

RedaccióActualitzat
El jutge ha imposat una multa de 150 euros al rector de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme) Alfons Torrus per vexacions a una nena de 8 anys, segons ha informat l'ACN. El mossèn estava acusat d'un delicte d'abusos sexuals i la fiscalia demanava pena de presó, però finalment ha rebaixat la gravetat dels fets per falta de proves. A més, el capellà ha evitat el judici amb l'acceptació d'una lleu sanció econòmica per una falta de vexacions, multa que ha quedat fixada en 150 euros.

Els fets van passar el 2011 durant una sessió de catequesi. La família de la nena va denunciar que el rector va fer tocaments a la seva filla, cosa que el mossèn va negar. Davant del jutge hauria admès, però, que va fer algun petó a la nena i que potser li hauria fregat els llavis sense voler.

Torrus, de 78 anys, té actualment un estat de salut deteriorat i ha de conviure amb una cuidadora.
Anar al contingut