Madrid

Incendi a la clínica La Milagrosa: "El rei està al cas de tot i tranquil"

Redacció - 06/03/2013 - 13.45h.

Ensurt a la clínica madrilenya La Milagrosa, on es troba ingressat el rei Joan Carles. Un incendi i la posterior explosió de dues bombones d'oxigen han obligat a desallotjar la primera planta del centre durant unes hores.

L'accident ha passat cap a tres quarts de 8 del matí a la planta baixa d'un edifici annex a la clínica on s'emmagatzema l'oxigen que se subministra als pacients. Cinc persones han resultat ferides. Es tracta de dos bombers i tres operaris, que han estat atesos per inhalació de fum i cremades provocades pel vapor d'aigua. Quatre pacients de la Unitat de Cures Intensives han estat traslladats per precaució.

No ha quedat afectada per l'explosió la zona on està ingressat el rei Joan Carles, que ha seguit amb normalitat la recuperació de l'operació de dues hèrnies discals.

La delegada del govern a Madrid, Cristina Cifuentes, ha assegurat que el rei està "al cas de tot" i "tranquil", després d'haver estat informat dels detalls d'aquest incident. Cifuentes ha subratllat que l'incendi ha estat "absolutament fortuït", però la policia científica encara investiga les causes exactes de l'incendi, originat en un annex de la clínica, molt allunyat de la zona on el monarca està ingressat.

En una improvisada roda de premsa a les portes de l'hospital, la delegada del govern ha explicat que a conseqüència del "petit incendi", com ha remarcat, s'ha produït l'explosió de dues bombones d'oxigen emmagatzemades, al contrari del que s'ha explicat en un primer moment, quan s'ha apuntat que havia estat aquesta explosió la causa del foc.

Tot i que durant el desplegament de l'operatiu policial s'ha impedit el pas dels treballadors a l'interior de la clínica, la delegada ha explicat que en aquests moments "la clínica funciona amb total normalitat".

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots