Sant Joan Despí

Jordi Cañas al xat del 324.cat: "Som l'alternativa política al separatisme"

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, considera que la seva formació política ja és l'alternativa progressista a Catalunya dels que creuen en la unió amb Espanya. Ho ha comentat al xat del 324.cat

Manel LabordaActualitzat
El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, considera que la seva formació política ja és l'alternativa progressista a Catalunya dels que creuen en la unió amb Espanya. Ho ha comentat al xat del 324.cat d'aquest dimecres, on també s'ha definit com de centreesquerra, segons l'eix tradicional.

Cañas considera que "la via d'acords amb UPyD està tancada" després de 3 intents i ha explicat que el nacionalisme li sembla "la pseudoideologia política més nociva de la història europea". El portaveu de C's ha defensat durant el xat que la seva formació política no va contra res sinó a favor dels drets.

Cañas ha respost diverses preguntes que apel·laven al dret a decidir i ha defensat que "no és antidemocràtic impedir que el poble es pronunciï. El que és antidemocràtic és vulnerar els principis democràtics que els espanyols ens vam donar i que els catalans vam votar majoritàriament".

En relació amb la polèmica sobre la dimissió del fiscal superior de Catalunya, Jordi Cañas considera que "un fiscal en cap no ha d'aconsellar com vulnerar la llei sinó que ha de vetllar pel seu compliment".

Cañas ha explicat que no es creu els resultats de les proves de Batxillerat dels alumnes catalans, que afirmen que el nivell de castellà és similar al de la resta de l'estat espanyol.

Segons el portaveu de C's, "la prioritat en la despesa pública ha de ser la sanitat, l'educació i els serveis socials", i considera que les ajudes a la tauromàquia són una "manipulació" perquè en realitat "són ajudes al camp i no a la festa".

Podeu recuperar tot el xat:
 
 
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut