Barcelona

Martorell té moltes opcions de fabricar el nou tot terreny de Volkswagen

Martorell té moltes opcions de fabricar el nou tot terreny que projecta el grup Volkswagen. El president de Seat assegura, en una entrevista a TV3 exclusiva per a Europa, que la planta ara és competitiva sense més sacrificis dels treballadors.

RedaccióActualitzat
Martorell té moltes opcions de fabricar el nou tot terreny que projecta el grup Volkswagen. El president de Seat, James Muir, ha assegurat, en una entrevista a TV3 exclusiva per a Europa, que la planta ara és competitiva sense més sacrificis dels treballadors. "Tenim la millor oportunitat de competir eficaçment amb altres fàbriques dins del grup, per garantir inversions en nous productes", ha indicat.

Muir ha afirmat que la companyia projecta nous models per fabricar a Martorell i creu que la planta té moltes opcions de fabricar un nou tot terreny.

En aquesta entrevista exclusiva per a TV3, Muir confia en el nou León, que s'acaba de presentar al Saló de Ginebra, perquè Seat recuperi els beneficis. Quan se li ha preguntat si la plantilla haurà de fer front a nous sacrificis, s'ha limitat a constatar que els deures ja s'han fet.

Versió íntegra de l'entrevista
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut