Mataró

Dimiteix el president d'Aigües de Mataró per fer un "pont" en el subministrament d'aigua del seu domicili

Dimiteix el president d'Aigües de Mataró, Xavier de Dòria, després de fer un pont en el subministrament d'aigua de casa seva per donar servei a un local de la seva propietat i a la zona comunitària de l'edifici on viu.

RedaccióActualitzat
El president de l'empresa municipal Aigües Mataró, Xavier de Dòria, ha dimitit després que l'alcalde de Mataró, Joan Mora, informés ahir que el destituiria un cop confirmades les irregularitats en el subministrament d'aigua al seu domicili. Dòria havia derivat l'aigua del seu domicili a una zona comunitària i a un local de la seva propietat.

El consistori va obrir l'expedient informatiu arran de les sospites de la Federació d'Associacions Veïnals, UGT i CCOO, i va determinar que Dòria havia derivat el seu comptador per donar servei a un local de la seva propietat i a la zona comunitària de l'edifici on resideix després d'haver fet un "pont". L'expedient considera que no es tracta d'un frau, ja que l'aigua que es va consumir es va facturar, tot i que determina que caldria tenir un comptador diferent per a cada zona.
Anar al contingut