Barcelona

L'emblemàtic bar Marsella del Raval de Barcelona, obligat a tancar o a canviar d'ubicació

Amb gairebé 200 anys d'història, és el més antic de Barcelona. Després de rebre la notificació que no els renoven el lloguer perquè els propietaris volen vendre l'edifici sencer, els actuals propietaris han decidit que s'emportaran el bar amb tota la decoració. Això sí: no marxaran del Raval. La data límit: finals d'aquest mes.

RedaccióActualitzat
El bar Marsella, el més antic de Barcelona, ha de tancar o canviar d'ubicació. Els propietaris de l'edifici on és no renoven el contracte de lloguer a la família que el porta i aquest emblemàtic local del Raval haurà de fer les maletes després de 200 anys al mateix lloc.

Fa dècades que el Marsella el porta la mateixa família i, després de rebre la notificació que no els renoven el lloguer perquè els propietaris volen vendre l'edifici sencer, han decidit que, si al final no poden continuar-hi, s'emportaran el bar amb tota la decoració. Això sí: no marxaran del Raval. La data límit: finals d'aquest mes.

Artistes com Dalí o Picasso havien passat bones estones al Marsella, situat a la cantonada dels carrers Sant Pau i Sant Ramon. El bar és famós perquè sempre s'hi ha servit absenta, una beguda de graduació molt alta que ha estat prohibida en molts països. Més recentment, el Marsella també ha servit d'escenari a nombroses pel·lícules.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut