Madrid

S'apujarà a 130 km/h el límit de velocitat en trams d'autovies i autopistes

En determinats trams d'autovies i autopistes es podrà circular a 130 quilòmetres per hora sempre que es compleixin unes determinades condicions, per exemple que històricament aquell tram no hagi registrat accidents.

RedaccióActualitzat
El límit de velocitat s'apujarà fins als 130 quilòmetres per hora en alguns trams d'autovies i autopistes. El màxim legal permès s'incrementarà sempre que es compleixin unes determinades condicions, com per exemple que històricament no s'hagin registrat accidents en aquesta part de la via.

L'esborrany de l'avantprojecte del reial decret que modifica el Reglament General de Circulació preveu aquest augment de 10 quilòmetres per hora de la velocitat màxima en alguns trams d'autovies i autopistes i, alhora, la redueix a 90 quilòmetres per hora en les carreteres convencionals amb un voral d'1,5 metres. Actualment per aquestes vies es pot circular a 100 km/h.

Per a les carreteres convencionals de 6,5 metres d'amplada i amb línia contínua o discontínua pintada a terra, la velocitat màxima serà de 70 quilòmetres per hora, però sense aquesta línia pintada a terra serà de 50 km/h.
Anar al contingut