Barcelona

El jutge prohibeix difondre la conversa entre Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola

Redacció - 07/03/2013 - 18.07h.

El jutjat de primera instància número 21 de Barcelona ha prohibit la difusió o reproducció total o parcial del contingut de la conversa entre l'exparella del fill gran de Jordi Pujol i la presidenta del PP català, enregistrada de manera il·legal al restaurant La Camarga. El dinar va tenir lloc el 7 de juliol del 2010 a Barcelona.

El jutge ha acceptat, així, les mesures cautelars sol·licitades per la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, en la denúncia presentada contra l'agència d'espionatge Método 3. A més, la sentència demana que es posi a disposició del jutjat l'original i tots els duplicats de la gravació i que es faciliti una relació dels tercers a qui va facilitar-ne còpies.

Mentrestant, el jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona ha arxivat provisionalment les denúncies de la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, i del seu antecessor, Josep-Lluís Carod-Rovira, pels informes de Método 3 perquè no ha trobat indicis d'espionatge. El jutge, però, deixa la porta oberta a reprendre les investigacions si s'aporten nous elements.

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots