Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu.
Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu.
Barcelona

El jutge prohibeix difondre la conversa entre Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola

La líder del PP es va reunir al restaurant amb l'exparella del fill gran de Jordi Pujol. D'altra banda, el jutjat número 14 de Barcelona ha arxivat les querelles de la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i l'exvicepresident Josep-Luís Carod-Rovira per falta de proves.

RedaccióActualitzat
El jutjat de primera instància número 21 de Barcelona ha prohibit la difusió o reproducció total o parcial del contingut de la conversa entre l'exparella del fill gran de Jordi Pujol i la presidenta del PP català, enregistrada de manera il·legal al restaurant La Camarga. El dinar va tenir lloc el 7 de juliol del 2010 a Barcelona.

El jutge ha acceptat, així, les mesures cautelars sol·licitades per la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, en la denúncia presentada contra l'agència d'espionatge Método 3. A més, la sentència demana que es posi a disposició del jutjat l'original i tots els duplicats de la gravació i que es faciliti una relació dels tercers a qui va facilitar-ne còpies.

Mentrestant, el jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona ha arxivat provisionalment les denúncies de la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, i del seu antecessor, Josep-Lluís Carod-Rovira, pels informes de Método 3 perquè no ha trobat indicis d'espionatge. El jutge, però, deixa la porta oberta a reprendre les investigacions si s'aporten nous elements.
Anar al contingut