Uns infants preguen per la víctima de la violació a l'Índia (Foto: Reuters)
Uns infants preguen per la víctima de la violació a l'Índia (Foto: Reuters)
Índia

Se suïcida el principal acusat de violar i assassinar una jove índia en un autobús

El conductor de l'autobús en què una jove índia va ser violada i assassinada per un grup d'homes fa tres mesos a Nova Delhi s'ha suïcidat penjant-se a la seva cel·la de la presó, segons ha confirmat el seu advocat.

RedaccióActualitzat
El conductor de l'autobús en què una jove índia va ser violada i assassinada per un grup d'homes fa tres mesos a Nova Delhi i el principal acusat dels fets s'ha suïcidat penjant-se a la seva cel·la de la presó, segons ha confirmat el seu advocat. Es tracta de Ram Singh.

La mort de la jove, dues setmanes després de la violació, va provocar protestes arreu del país i va reobrir el debat sobre la impunitat de les violacions a l'Índia.

L'advocat del conductor del vehicle on la jove de 23 anys va agredida i llançada daltabaix s'ha mostrat sorprès per la notícia i posa en dubte que es tracti d'un suïcidi perquè el seu client, assegura, estava content de com s'estava desenvolupant el judici. En qualsevol cas, les autoritats del centre penitenciari ja han ordenat una investigació per aclarir els fets.

Si bé encara no hi ha sentència, tot apunta que als adults implicats en la violació se'ls aplicarà la pena de mort.

El judici contra els cinc acusats va començar el mes passat per procediment d'urgència i la setmana passada va començar el judici del menor d'edat. Segons l'informe policial, la noia i el seu company van ser atacats i agredits brutalment abans de ser abandonats vora una carretera.
Anar al contingut