El cantautor de Xàtiva en una imatge d'arxiu.
El cantautor de Xàtiva en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Raimon publica un doble disc per celebrar els 50 anys del seu debut a Barcelona

El cantautor de Xàtiva publica nou àlbum amb el concert que va fer al Liceu per commemorar els 50 anys del seu debut a Barcelona.

RedaccióActualitzat
Raimon publica un doble àlbum amb l'enregistrament del concert que va fer al Liceu el 2012 per commemorar el 50è aniversari del seu debut a Barcelona. El nou disc, que du per títol "Raimon 50", es podrà comprar a partir del 12 de març.

El cantautor de Xàtiva hi ofereix el concert que va fer el novembre de l'any passat al Liceu. Raimon va interpretar cançons poc habituals del seu repertori, combinades amb temes nous i grans clàssics com "Al vent" o "Jo vinc d'un silenci". El concert al Liceu de l'any passat va ser el segon que va fer en aquest escenari justament amb motiu dels 50 anys del seu debut a Barcelona.

En presentar el nou disc, el cantautor ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que el públic és l'únic que no li ha fallat mai al llarg de la seva carrera.

Raimon, que continua tan combatiu com al principi de la seva carrera, fa cinc dècades, ha opinat que actualment la situació que es viu a Catalunya és de molta "confusió". "Es pot produir un impàs insuportable, però també pot passar com en els partits de futbol, que ens expulsin, amb una patada forta", ha dit en to sorneguer sobre les possibilitats que Catalunya sigui independent. Però seguidament, més seriós, ha afegit: "No ho sé, realment hi ha una gran confusió a tots els nivells i no es veu com es pot arreglar, això".

Raimon publica nou treball després de ser reconegut la setmana passada amb un Premi Enderrock per la seva trajectòria.
Anar al contingut