Luis de Guindos, ministre d'Economia. (Foto: EFE)
De Guindos avança que aquest primer trimestre les xifres econòmiques no han estat tan negatives com els últims mesos del 2012. (Foto: EFE)
Madrid

Luis de Guindos es mostra convençut que la Generalitat complirà amb l'objectiu del dèficit

El ministre Luis de Guindos està segur que la Generalitat complirà amb el dèficit i li recorda que és l'estat espanyol qui la finança. A banda, el titular d'Economia ha descartat del tot que Bankia integri CatalunyaCaixa.

RedaccióActualitzat
El ministre d'Economia, Luis de Guindos, s'ha mostrat convençut que la Generalitat complirà amb el dèficit i recorda que és l'Estat qui la finança.

De Guindos reconeix els esforços del govern d'Artur Mas per reconduir els números vermells i no dubta que seguirà en aquesta línia. Són declaracions a Antena 3: "N'estic absolutament convençut, perquè hi ha una qüestió que també és important en aquest sentit. Si no ho fa així, la primera que es veurà d'alguna manera desafavorida és la mateixa Generalitat catalana. En aquests moments, Catalunya està sent finançada a través d'un fons, el fons de liquiditat autonòmica".

Sobre CatalunyaCaixa, el ministre assegura que, un cop nacionalitzada, és de les entitats més solvents d'Espanya i deixa clar que el seu futur no passa per posar-la sota el mateix paraigua de Bankia ni per malvendre-la.
Anar al contingut