Madrid

Àlex Monner, premi Fotogramas al millor actor de televisió pel seu paper a "Polseres"

La revista l'ha guardonat amb el Fotogramas de Plata com a millor actor de televisió per la seva interpretació del Lleó, el líder d'uns joves malalts de càncer ingressats en un hospital.

RedaccióActualitzat
Àlex Monner ha estat premiat aquesta nit per la revista "Fotogramas" com a millor actor de televisió. Monner ha guanyat el Fotogramas de Plata pel seu paper a l'exitosa sèrie de TV3 "Polseres vermelles", on interpreta en Lleó, el líder d'uns joves malalts de càncer ingressats en un hospital.

Tot i que tot just acaba de fer 18 anys, Monner ja ha participat en diverses pel·lícules, com ara "Herois", "REC3" o "Els nens salvatges". Per la seva interpretació en aquesta última ha guanyat el Gaudí a millor actor i també una nominació als Goya com a millor actor revelació.

Monner s'ha imposat a Rodolfo Sancho, Ferran II d'Aragó a la sèrie "Isabel" de TVE, i Raúl Arévalo, que fa de Jorge a "Con el culo al aire", d'Antena 3. El premi a la millor actriu de televisió ha estat per a Michelle Jenner, pel seu paper a "Isabel".

Altres actors guardonats a la gala de la revista han estat, en la categoria de cinema, Maribel  Verdú, per "Blancaneu" i Mario Casas, per "Grupo 7". Blanca Portillo i José Sacristán han estat reconeguts en la categoria de teatre.
Anar al contingut