El president de Samsung, JK Shin, mostra els nous Galaxy S4. (Foto: Reuters)
El president de Samsung, JK Shin, mostra els nous Galaxy S4. (Foto: Reuters)
Nova York

Samsung presenta el Galaxy S4, que opera amb la mirada

L'SmartPause és una tecnologia capaç d'aturar la reproducció d'un vídeo en reconèixer que l'usuari ha desviat la mirada de la pantalla. També permet que els usuaris puguin girar fulls o navegar sense tocar el dispositiu, simplement amb el moviment dels ulls.

RedaccióActualitzat
Samsung ha presentat aquesta matinada la quarta generació dels seus telèfons mòbils intel·ligents en un espectacular acte al Radio City Music Hall de Nova York. En el nou Samsung Galaxy S4, la companyia ha apostat per innovar en les funcions del dispositiu més que en el disseny. El nou dispositiu segueix la línia de disseny del Galaxy S3, tot i que compta amb una pantalla de cinc polzades i amb importants novetats de software.

El terminal, que s'ha presentat amb dues configuracions diferents, disposa d'una nova funció que permet aturar la reproducció de vídeos en apartar la vista del telèfon, a més d'un sistema de control a la pantalla que no requereix pressió. Altres novetats són Smart Scroll i Air View, tecnologies enfocades també al fet que es pugui controlar el telèfon sense haver de tocar-lo.

L'SmartPause és una tecnologia capaç d'aturar la reproducció d'un vídeo en reconèixer que l'usuari ha desviat la mirada de la pantalla. També permet que els usuaris puguin passar pàgines o navegar sense tocar el dispositiu, simplement amb el moviment dels ulls.

La segona novetat, Istevencom, és un sistema de control que ofereix als usuaris la possibilitat de navegar i accedir a continguts sense necessitat de pressionar sobre la pantalla. Simplement posant el dit sobre del punt desitjat, el Galaxy S4 identificarà el moviment. Es tracta d'una funció similar a la que ofereix l'S-Pen al Galaxy Note 2.

El telèfon incorpora nous serveis de contingut multimèdia i compta amb Samsung Hub, Samsung WatchON, Samsung Apps i Samsung ChatOn, que permet a l'usuari tenir la millor experiència d'ús de contingut a la indústria. A més, Group Play permet als usuaris compartir continguts entre els Galaxy S4 de manera simultània.

Samsung ha continuat apostant pel disseny que tant èxit ha aconseguit en el predecessor Galaxy S3. L'aparença del dispositiu és pràcticament la mateixa, amb un lleuger augment de les dimensions.

Aquí, a finals d'abril

El Galaxy S4 estarà disponible a l'estat espanyol cap a finals d'abril. El telèfon que es comercialitzarà a l'estat serà la versió amb LTE de quatre nuclis i la que té 3G amb processador de quatre nuclis a 1,9 Ghz, tal com ha confirmat la mateixa companyia a Twitter.
Anar al contingut