Urdangarin en una imatge d'arxiu acudint als jutjats a declarar. (Foto: EFE)
Urdangarin en una imatge d'arxiu acudint als jutjats a declarar. (Foto: EFE)
Palma

Torres entrega correus al jutge del "cas Nóos" en què Urdangarin demana ajuda al rei per als seus negocis

L'exsoci del duc de Palma a l'Institut Nóos ha entregat correus electrònics al jutge que porta el cas en què aquest últim demanava ajuda al monarca perquè agilitzés el patrocini de Louis Vuitton al projecte Valencia Summit.

RedaccióActualitzat
L'exsoci d'Iñaki Urdangarin a l'Institut Nóos ha fet arribar al jutge de Palma que instrueix el cas els correus electrònics on per primer cop el duc de Palma demana directament al rei ajuda per als seus negocis.

Segons coincideixen diferents rotatius, Urdangarin va demanar un cop de mà al monarca espanyol perquè agilitzés el patrocini de l'empresa francesa Louis Vuitton al projecte Valencia Summit. En concret, un correu del 2004 fa referència a la intercessió davant el propietari del grup i un dels homes més rics de França, Bernard Arnault. Poc després, va aconseguir 100.000 euros de la fortuna francesa.

El duc de Palma també hauria demanat la intercessió del rei perquè a la cimera de València hi participessin personalitats del món de l'esport com Joseph Blatter, de la FIFA, o el magnat de la Fórmula 1 Bernie Ecclestone.
Anar al contingut