Bárcenas, sortint de l'Audiència després de comparèixer davant del jutge. (Foto: EFE)
Bárcenas, sortint de l'Audiència després de comparèixer davant del jutge. (Foto: EFE)
Madrid

Bárcenas reclama al PP 900.000 euros d'indemnització per acomiadament improcedent

És la xifra que li pertocaria, segons la llei, pels 42 salaris que considera que ha deixat de percebre més una petita quantitat que correspondria a la liquidació. L'acte de conciliació entre el PP i el seu extresorer acaba sense acord després d'un quart d'hora. Ara, per tant, continua endavant el procés, que passa al jutjat social.

RedaccióActualitzat
L'acte de conciliació entre el PP i Luis Bárcenas per la demanda d'acomiadament improcedent presentada per l'extresorer de la formació política ha acabat sense acord. Els representants legals de les dues parts, després d'una breu reunió de tan sols un quart d'hora, han constatat la falta d'entesa. Segons l'advocat de l'exsenador, "el PP no ha ofert cap proposta".

Ara, per tant, continua endavant el procés, que passa al jutjat social. Bárcenas ja ha formalitzat la denúncia corresponent, en què, segons ha transcendit de fonts judicials, reclama una indemnització de 900.000 euros. És la xifra que li pertocaria, segons la llei, pels 42 salaris que considera que ha deixat de percebre més una petita quantitat que correspondria a la liquidació.

Bárcenas, que en una demanda a part també acusa el PP de "maltractament laboral", al·lega que fins al 31 de gener d'aquest any ha treballat com a assessor del partit, mentre que des del PP insisteixen que la relació laboral de l'extresorer va acabar el 2010 després de ser imputat pel "cas Gürtel".

Compareixença quinzenal

Justament aquest divendres, l'exsenador i extresorer popular ha anat a la seu de l'Audiència Nacional, en compliment de les compareixences quinzenals que el jutge li va imposar com una de les mesures cautelars per evitar la fuga. És la segona vegada que hi va.
Anar al contingut