Barcelona

Un corredor de 45 anys mor després de desmaiar-se en acabar la Marató de Barcelona

"S'ha desmaiat després de creuar la línia de meta de la Zurich Marató de Barcelona, i ha rebut atenció immediatament per part de la Unitat de la Creu Roja de Barcelona. Després ha estat traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona, on ha mort", segons ha informat l'organització.

RedaccióActualitzat
Un corredor de 45 anys "s'ha desmaiat després de creuar la línia de meta de la Zurich Marató de Barcelona, i ha rebut atenció immediatament per part de la Unitat de la Creu Roja de Barcelona. Després ha estat traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona, on ha mort", segons ha informat l'organització.

Es tracta d'un veí de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), un corredor experimentat que participava amb l'AESE Running Club i que havia acabat la carrera en un temps de quatre hores i cinc minuts.
 
L'Ajuntament de Barcelona ha activat els serveis d'atenció psicològica per atendre els familiars en cas que ho requereixin.

L'organització ha expressat "el seu condol i transmet la seva proximitat a la família i a tots els seus companys i amics", conclou el comunicat.
Anar al contingut