Giorgos Katidis ha celebrat un gol amb aquesta salutació feixista.
Futbol

Giorgos Katidis no jugarà mai més amb Grècia per celebrar un gol amb una salutació feixista

El jugador grec Giorgos Katidis, de l'AEK d'Atenes, no jugarà mai més amb la selecció del seu país. La Federació Grega de Futbol l'ha sancionat de per vida després de celebrar un gol amb la salutació feixista. Katidis, de 20 anys, era internacional grec en categories inferiors.

Actualitzat
El jugador grec Giorgos Katidis, davanter de l'AEK d'Atenes, ha aixecat la polèmica després de celebrar un gol amb la salutació feixista. Katidis ha aconseguit el gol del triomf del seu equip contra el Veria al minut 84 i ha anat corrents a la banda per celebrar la diana. El jugador s'ha tret la samarreta i ha celebrat el gol amb la salutació feixista. Els seus companys, sorpresos per la celebració, ràpidament l'han abraçat i han fet pinya al seu voltant.

Katidis ha explicat que desconeixia el significat del gest i el seu entrenador, Ewald Lienen, l'ha defensat dient que el jugador no té gaire idea de política. Tot i això, la Federació Grega de Futbol l'ha sancionat ràpidament. Katidis, de 20 anys, no podrà jugar mai més amb la selecció del seu país. El jugador, que era internacional amb les categories inferiors de la selecció grega, no podrà tornar a defensar els colors del combinat del seu país.
Anar al contingut