Portada del tercer disc de Manel (Foto: @GrupManel)
Portada del tercer disc de Manel. (Foto: @GrupManel)
Barcelona

El tercer disc de Manel, "Atletes, baixin de l'escenari", sortirà a la venda el 16 d'abril

El tercer àlbum del grup barceloní sortirà a la venda el 16 d'abril, segons ha informat la banda a través de les xarxes socials. El primer "single del disc, "Teresa Rampell", es llançarà el 26 de març.

RedaccióActualitzat
Manel ha anunciat títol i data de sortida del seu tercer disc. Es titularà "Atletes, baixin de l'escenari" i sortirà a la venda el 16 d'abril, segons ha informat el grup barceloní a a través de les xarxes socials. Al Facebook oficial de la banda es pot veure la portada i els títols de les cançons.


El disc, que sortirà en format CD i vinil, a més de digital, està editat per Warner/Discmedi. El primer "single" de l'àlbum, "Teresa Rampell", es llançarà el 26 de març, data a partir de la qual també es podrà reservar el disc, que arriba un any després que acabés la gira de "10 milles per veure una bona armadura", que va ser el dotzè disc més venut a tot l'Estat el 2011, amb 60.000 còpies.

La tercera obra del grup de Guillem Gisbert, Martí Maymón, Roger Padilla i Arnau Vallvé conté 13 cançons i s'ha enregistrat entre el febrer i el març als estudis Can Sons de Barcelona, sense músics addicionals ni col·laboradors externs.

Les altres cançons del disc són "Ai, Yoko"; "Vés, bruixot!"; "Ja era fort"; "Banda de rock"; "Deixar-te un dia"; "Mort d'un heroi romàntic"; "Imagina't un nen"; "A veure què en fem"; "Desapareixíem lentament"; "Quin dia feia, amics"; "Fes-me petons" i "Un directiu em va acomiadar".

Manel presentarà aquest nou àlbum el dijous 23 de maig al Festival Primavera Sound de Barcelona.
Anar al contingut