Víctor Sorribes i Anna Figuera.
Sant Joan Despí

Anna Figuera i Víctor Sorribes, nous corresponsals de TV3 als Pirineus i a les Terres de l'Ebre

Els periodistes de Televisió de Catalunya Anna Figuera i Víctor Sorribes s'incorporaran properament a les corresponsalies dels Pirineus i les Terres de l'Ebre, respectivament. La cobertura informativa en les esmentades zones queda garantida, així, amb professionals propis de primer nivell, tal com va anunciar la cadena.

RedaccióActualitzat
Els periodistes de Televisió de Catalunya Anna Figuera i Víctor Sorribes s'incorporaran properament a les corresponsalies dels Pirineus i les Terres de l'Ebre, respectivament. La cobertura informativa en les esmentades zones queda garantida, així, amb professionals propis de primer nivell, tal com va anunciar la cadena.
 
Els equips de cadascuna d'aquestes zones estaran integrats també per dos operadors d'imatge, Saül Grau, a la Seu d'Urgell, i Martí Mestres, a Tortosa. En tots dos casos, les corresponsalies, que quedaran instal·lades de forma permanent, s'ubicaran en locals cedits per la Generalitat de Catalunya, mesura que s'emmarca en les polítiques de contenció de la despesa de TVC.
 
La convocatòria interna duta a terme per cobrir les quatre places ha estat un èxit, amb un total d'onze candidatures presentades. TVC assumeix, d'aquesta manera, el seu compromís de portar la informació de qualitat i de proximitat a tot el territori amb recursos propis.
Anar al contingut