Marta Rovira, durant el xat al 324.cat.
Marta Rovira, durant el xat al 324.cat.
Sant Joan Despí

Marta Rovira al xat del 324.cat: "Veiem del tot possible fer la consulta abans que la d'Escòcia"

La secretària general d'Esquerra també s'ha mostrat contrària a la retallada a la CCMA en els termes que s'ha plantejat per al 2013 i ha recordat que TV3 i Catalunya Ràdio "ja han fet un esforç molt considerable en el mal moment que viu el nostre país".

RedaccióActualitzat
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, no descarta que la consulta sobiranista a Catalunya es faci abans que la d'Escòcia i que la seva intenció és "fer-la tant aviat com sigui possible". Lligat amb això, la republicana ha considerat "poc reflexionades" les declaracions de Duran i Lleida sobre la marxa del procés sobiranista

Sobre l'acord amb CiU, la secretària d'Esquerra ha exposat que en primer lloc "el nostre pacte és amb els ciutadans de Catalunya. El nostre soci és el país i farem el millor per ell"

D'altra banda, Rovira s'ha mostrat contrària a la retallada a la CCMA en els termes que s'ha plantejat per al 2013. La republicana ha explicat que TV3 i Catalunya Ràdio "ja han fet un esforç molt considerable en el mal moment que viu el nostre país" i ha recordat que acumula "un 24% de retallada ens els últims anys". Durant un xat amb els usuaris al 324.cat i responent la pregunta d'un usuari sobre si pensen defensar la CCMA, Rovira ha afirmat que "elevar la retallada fins a un 34% podria comportar un desmantellament d'aquest servei, en minvaria la qualitat i perjudicaria tot el país en un moment tan important com aquest".

Marta Rovira ha respost a les consultes dels usuaris sobre l'actualitat política. Podeu recuperar el xat complet aquí:
 
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut