Barcelona

Barcelona engega una campanya per reduir els accidents de motoristes per alcoholèmia i drogues

La Guàrdia Urbana de Barcelona llança una campanya de macrocontrols centrada en els conductors de motos i ciclomotors per reduir els accidents per alcoholèmia i drogues. L'any passat la meitat de les víctimes de trànsit a la ciutat van ser motoristes.

RedaccióActualitzat
Fins a 30 persones van morir l'any passat als carrers de Barcelona en accidents de trànsit. La meitat eren motoristes, i molts havien consumit alcohol. Per això la Guàrdia Urbana ha engegat una intensa campanya de macrocontrols per reduir les víctimes de vehicles de dues rodes.

Des de principi d'any s'han registrat dues morts de motoristes a Barcelona i la Guàrdia Urbana no en vol comptabilitzar ni una més. I encara menys per anar beguts.

Els primers controls s'han fet aquesta matinada al Port Olímpic i a l'Eixample barceloní. Els macrocontrols d'alcoholèmia i drogues, però, es faran en qualsevol moment del dia, i especialment els caps de setmana.

L'activitat de la Guàrdia Urbana en matèria de controls ja s'havia intensificat des de principis d'any. En aquests gairebé tres mesos s'han denunciat 442 motoristes que superaven la taxa permesa d'alcohol i 66 més que conduïen sota els efectes d'alguna substància estupefaent.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut