Trial

Toni Bou obté el setè títol mundial consecutiu de trial indoor i ja és el millor pilot de tots els temps

Toni Bou ha guanyat aquest dissabte el seu setè títol mundial consecutiu de trial indoor i ja és el pilot mundial amb més títols d'aquesta especialitat. A l'aire lliure, Bou suma sis títols del món més, i amb 13 en total entre les dues especialitats es converteix en el millor pilot de tots els temps i supera el britànic Dougie Lampkin.

Actualitzat
Toni Bou s'ha proclamat aquest dissabte campió del Mundial de trial indoor. És la setena vegada de forma consecutiva que ho aconsegueix en la seva impressionant carrera esportiva. El pilot de Piera, de 26 anys, té, a més, sis títols mundials de trial a l'aire lliure i amb aquest tretzè títol mundial, Bou es converteix en el pilot de la història que més vegades ho ha fet i ha superat el britànic Dougie Lampkin.

A Bielefeld, a Alemanya, el de Piera s'ha assegurat matemàticament el Mundial en el moment que Albert Cabestany, el seu màxim rival en la lluita pel títol, no s'ha classificat per a la final, que disputaven els quatre millors pilots.

A partir d'aquell instant i ja sense pressió, Toni Bou ha fet una autèntica exhibició de pilotatge que l'ha dut a guanyar aquesta prova, la quarta del Mundial. El pilot de Montesa, que es converteix en una llegenda viva d'aquest esport i en el millor de tots els temps, ha estat acompanyat al podi final per Adam Raga i Albert Cabestany. Encara falta una prova per tancar la temporada, el pròxim 12 d'abril, a la localitat francesa de Niça.

"Ha estat una prova molt especial, amb alguns moments de tensió en l'inici i absolutament feliç a la final, que he disputat sense cap tipus de pressió, absolutament solt i sense pensar en res més que en guanyar. Afrontar la final sabent que era campió ha estat fantàstic, he gaudit moltíssim. La moto ha anat perfecta, com sempre, i sentir-me acompanyat per l'equip, la meva família i amics és sensacional ", ha declarat el pilot català.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut