Iñaki Urdangarin, a l'arribada als jutjats per declarar per segona vegada pel "cas Nóos".
Iñaki Urdangarin, a l'arribada als jutjats per declarar per segona vegada pel "cas Nóos".
Madrid

L'exsoci d'Urdangarin pretendria entregar al jutge correus que revelarien infidelitats del duc

Davant d'això, segons "El Mundo", tant el jutge com la fiscalia haurien advertit a l'exsoci d'Urdangarin que no consentiran que formin part del sumari documents que envaeixin la vida privada de la infanta i el seu marit. Fins ara, Torres mirava de demostrar que La Zarzuela ho sabia tot dels negocis d'Urdangarin, i a partir d'ara la seva estratègia seria la d'erosionar el matrimoni dels ducs de Palma.

RedaccióActualitzat
L'exsoci d'Iñaki Urdangarin, Diego Torres, pretén entregar més correus electrònics del duc de Palma al jutge del "cas Nóos" que, segons ell, revelarien infidelitats d'Urdangarin a la infanta Cristina, segons publica el diari "El Mundo" en l'edició d'aquest dimecres. Davant d'això, tant el jutge com la fiscalia haurien advertit a Torres que no consentiran que formin part del sumari documents que envaeixin la vida privada dels ducs de Palma.

La resposta de Torres, segons el diari, és que recorrerà als mitjans per airejar algunes bombes sobre Urdangarin i diu que el correu electrònic en què el duc de Palma enviava una foto de ciclistes en "topless" és només un aperitiu. Fins ara, Torres mirava de demostrar que La Zarzuela ho sabia tot dels negocis d'Urdangarin, i a partir d'ara la seva estratègia seria la d'erosionar el matrimoni dels ducs de Palma.

D'altra banda, i tal com estava anunciat, la defensa d'Iñaki Urdangarin ha presentat recurs d'apel·lació davant l'Audiència de Palma en contra de la fiança de responsabilitat civil de 8,1 milions d'euros fixada pel jutge per les possibles responsables pecuniàries que puguin derivar-se de la causa.

Nova imputació

Mentrestant, José Castro, el jutge instructor del "cas Nóos", ha imputat la cap de gabinet de l'expresident del Govern Balear Jaume  Matas, Dulce Linares, que haurà de declarar el pròxim 19 d'abril. L'exalt càrrec ja ha comparegut com a testimoni davant del magistrat. Linares va negar que Matas li ordenés que no es fes cap control d'Illes Balears Fòrum, esdeveniments sobre turisme i esport que van tenir lloc el 2005 i 2006 a Palma. l'Institut Nóos va rebre 2,3 milions d'euros per aquests esdeveniments.
Anar al contingut