Palma

Nous correus de Diego Torres demostrarien la implicació de la infanta en les activitats de Nóos

Diferents diaris parlen d'una trentena de correus en què, entre altres coses, el duc de Palma explicava a la seva dona detalls del funcionament i dels negocis de l'institut a través del qual Urdangarin i Torres s'haurien apropiat fons públics.

RedaccióActualitzat
Nous correus electrònics aportats al jutge per l'exsoci d'Iñaki Urdangarin, Diego Torres, demostrarien que la infanta Cristina rebia informació de les activitats de l'institut Nóos. Diferents diaris parlen d'una trentena de correus on, entre altres coses, el duc de Palma explicava a la seva dona detalls del funcionament i dels negocis de l'institut a través del qual Urdangarin i Torres s'haurien apropiat fons públics.

Segons aquestes informacions, Urdangarin feia arribar a la seva dona documents interns de l'institut Nóos i li demanava l'opinió, tal com demostrarien els extractes publicats d'aquest nou paquet de correus electrònics. "Aprofito que estàs connectada per enviar-te una comunicació de Nóos que tinc pensat enviar. N'hi ha dues versions. Clients, col·lab. i amics i l'altra per a Octagon. (No vull ferir susceptibilitats...) Llegeix-lo i digue'm què en penses please... Ciao", s'hi assegura en un.

La infanta Cristina, que per ara no ha estat imputada en el cas, no és l'única destinatària dels correus, alguns dels quals són de to íntim, com per exemple alguns en què Urdangarin anomena la seva dona en to afectuós "mi kid". També el secretari de les infantes, Carlos García Revenga, que sí que ha estat imputat, enviaria o rebria alguns dels missatges que Torres ha fet arribar al jutge. A més, hi ha un missatge que adjunta un document anomenat "comunicació Nóos clients" que rep, entre una cinquantena de destinataris més, el rei Joan Carles.

La vida privada dels ducs, al descobert?

No és l'única novetat al voltant d'aquest cas. Segons publica el diari 'El Mundo', Torres té intenció de fer arribar al jutge Castro més comunicacions en què assegura que es revelen infidelitats d'Urdangarin. El mateix jutge i la fiscalia ja l'haurien advertit que no consentiran que s'incloguin al sumari documents que envaeixin la vida privada dels ducs de Palma. La resposta de Diego Torres, sempre segons el rotatiu, seria fer públics aquests correus mitjançant la premsa.

Tot plegat s'ha sabut tot just l'endemà que l'advocat del duc de Palma ha presentat recurs d'apel·lació davant l'Audiència de Palma en contra de la fiança de responsabilitat civil de 8,1 milions d'euros fixada pel jutge per les possibles responsabilitats que puguin derivar-se de la causa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut