El fotògraf Paco Elvira, en una imatge sobreimpresa damunt del seu blog.
El fotògraf Paco Elvira, en una imatge sobreimpresa damunt del seu blog.
Barcelona

El fotògraf Paco Elvira, trobat mort al Garraf

El fotoperiodista, un dels més destacats de la generació que va començar a treballar durant la Transició, ha estat trobat mort als peus d'un penya-segat al Garraf. La família feia dos dies que n'havia denunciat la desaparició.

RedaccióActualitzat
El fotògraf Paco Elvira, referent del fotoperiodisme de la Transició, ha mort als 64 anys. Elvira ha estat trobat mort als peus d'un penya-segat al Garraf, en una zona on havia anat dissabte per fer un reportatge fotogràfic per al seu blog i on hauria caigut accidentalment. La família feia dos dies que n'havia denunciat la desaparició.

Elvira, que estava treballant en un nou llibre de fotos sobre Barcelona, col·laborava regularment en diverses agències i mitjans de premsa i era professor de fotoperiodisme a les universitats Pompeu Fabra i Autònoma de Barcelona. Durant els darrers anys havia treballat cobrint conflictes internacionals d'arreu del món, en especial a l'Afganistan, els Balcans i Irlanda del Nord.

Paco Elvira era autor de diversos llibres de fotografies i amb la seva obra havia guanyat premis com el Fotopress, el Pica d'Estats o el Premi Civisme pel seu reportatge "Missió a Kabul".
         
Anar al contingut