Lleida

Mor una nena de 10 anys a Sunyer en caure-li a sobre un tub de formigó quan jugava en un solar

Una altra nena, d'11 anys, ha resultat ferida molt greu i ha estat traslladada a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Redacció/ACNActualitzat
Una nena de 10 anys ha mort després que li ha caigut a sobre un tub de formigó, quan jugava en un solar de Sunyer, al Segrià. Una altra nena, d'11 anys, ha resultat ferida molt greu i l'han traslladada a un hospital de Barcelona, segons han apuntat fonts del municipi.

Els fets han passat a la nit i encara no se'n saben les circumstàncies exactes. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han anat al lloc de l'accident després de rebre l'avís a les 23.50. Des d'allà les ha traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, la més petita en estat crític i l'altra amb pronòstic molt greu. La primera ha mort a l'hospital mentre que la segona ha hagut de ser traslladada a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

L'alcalde, Salvador Huguet, ha relatat a Catalunya Informació que els fets van passar en una finca de la seva propietat. "Hi havia uns nens jugant amb uns tubs de formigó. Sembla que van colpejar un amb un altre i al final un tub va petar i hi havia dues nenes a dins i les va agafar", ha explicat Salvador Huguet.

L'alcalde de la localitat també ha indicat que un dels tubs que s'ha trencat feia 200 quilos.

En declaracions a l'ACN, l'alcalde del municipi ha comentat que ha estat un nen del grup que jugava a la finca qui ha anat al bar del poble a avisar del tràgic accident. Això fa pensar, de moment, que els nens -uns vuit o nou,- estaven jugant sols. En ser avisats, un grup de dos a quatre adults van anar corrents a la finca a socórrer les nenes.

El solar on ha passat l'accident es troba a dins del poble.

Consternació a Sunyer

L'accident ha causat consternació a Sunyer ja que les dues nenes eren de la localitat, que té uns 300 habitants. A Sunyer encara es pregunten què ha pogut passar.

El tubs de formigó havien sobrat d'unes obres en un pou de rec de la finca. Tot i que s'està investigant les causes del trencament dels conductes, Huguet ha explicat que alguns veïns de la zona havien cridat ahir a la nit l'atenció als nens perquè "estaven picant els tubs", que feien un metre de diàmetre i deu centímetres de paret.

Davant aquesta tràgica notícia, l'Ajuntament de Sunyer no descarta decretar dol oficial o fer alguna acció per expressar el condol a les víctimes i els seus familiars. "Encara és massa aviat, estem consternats pel que ha passat", ha conclòs el batlle de Sunyer.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut