Josep Maria Espinàs als estudis de Catalunya Ràdio.
Josep Maria Espinàs als estudis de Catalunya Ràdio.
Barcelona

Josep Maria Espinàs publica els seus millors articles de premsa a "Una vida articulada"

Als seus 86 anys, publica "Una vida articulada", una antologia que recull una selecció de les 11.000 columnes que ha fet per als diaris "Avui" i "El Periódico" els últims 36 anys.

RedaccióActualitzat
L'escriptor i periodista Josep Maria Espinàs ha publicat als seus 86 anys un nou llibre, "Una vida articulada", on recull una selecció de les 11.000 columnes que ha fet per als diaris "Avui" i "El Periódico" en els últims 36 anys.

Espinàs ha admès que, arran del procés de selecció, el llibre s'ha convertit en les seves memòries i en les del país. "Jo sé que a aquestes altures de la vida, aquestes són les meves memòries. Però no pensant en qui he estat jo, què he fet, què important que sóc! sinó que són també una mica les memòries del país, les memòries del poble", ha reflexionat en declaracions a "Els matins de Catalunya Ràdio".

Pel que fa al seu estil, Espinàs ha reconegut que com a escriptor de llibres sempre ha estat "poc formalista". "He fet viatges a peu per escriure llibres, quan la gent s'anava a Venècia o a Florència, que quedava molt bé. Doncs jo me n'anava a l'Aragó", ha recordat.

El nou títol, de prop de 500 pàgines, el publica l'editorial La Campana, on Espinàs ha publicat quaranta de la vuitantena llarga de llibres que ha escrit.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut