Martínez Sistach, amb el papa Benet XVI durant la cerimònia de consagració de la Sagrada Família.
Martínez Sistach, amb el papa Benet XVI durant la cerimònia de consagració de la Sagrada Família.
Barcelona

La Generalitat concedeix la Medalla d'Or a l'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach

El conseller de la Presidència ha anunciat aquest dimarts la concessió de la Medalla d'Or de la Generalitat al cardenal arquebisbe de Barcelona per la gran repercussió mundial que va tenir la visita de Benet XVI i el suport a les persones desafavorides a través d'entitats com Càritas.

RedaccióActualitzat
El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, rebrà la Medalla d'Or de la Generalitat, una de les màximes distincions que atorga el govern català. El conseller de la Presidència i portaveu de l'executiu, Francesc Homs, ha explicat que l'arquebisbe de Barcelona rep la medalla per la gran repercussió mundial que va tenir la visita de Benet XVI per consagrar la Sagrada Família al novembre del 2010 i la gran difusió internacional que va suposar per a Barcelona i Catalunya.

A més, el govern també vol destacar el seu paper en el suport de l'Església catòlica a les persones desafavorides, a través d'entitats com Càritas Diocesana. La Medalla d'Or de la Generalitat és la màxima distinció honorífica que atorga el govern per reconèixer les persones i col·lectius que, amb la seva aportació, han prestat serveis rellevants en diferents àmbits.
Anar al contingut